rosett

2011-03-29 | 19:12:15


Har precis beställt hem lite bilder, 100 bilder för 29 kr är inte helt fel eller hur? Dagen gick fort, gjorde inte något speciellt. Har även bokat in en vecka i Halmstad med mina kära vänner under sommaren, har otroligt grymma minnen där ifrån sen förra året. Och detta året, då ska det bli ännu bättre! :) Nu ska jag plugga lite svenska till och fortsätta att fläta på mitt och Jessicas kompisarmband, hihi (a. ♥

Jönköping I [i bussen]

2011-03-28 | 20:59:35

ett litet, snabbt ihopslängt collage.

Tänkte berätta lite om helgen, jag och mitt lag var alltså på en innebandycup kallad Fair play cup i Jönköping. Vi spelade först 3 matcher, de vann vi allihopa. Första matchen 9-1, andra matchen 3-2 och trejde matchen 5-1. Sedan kom vi vidare till A-slutspel, där vi då vann första matchen med 3-2 (Y), sedan kom vi till semifinal. Semifinalen förlorade vi, men till slut blev vi 3:a av 16 lag! Grymt jobbat tjejer säger jag bara! :D

Jag håller på att pilla på en ny design, är så trött på denna.. Ska verkligen 'pusha' mig själv för att få till en riktigt snygg design, haha! :)

coming home

2011-03-27 | 21:12:11

hemma från jönköping, orkar inte skriva nått vill bara sooova i min egen sääng, den har jag saknat! Berättar hur det gick imorn.. :)


jönköping

2011-03-25 | 13:24:27
Ingen bloggning denna helgen heller, ska på innebandy cup i jönköping! :D
Så ni får ha en bra helg, så hörs vi på söndag eller måndag igen! :)

nytt

2011-03-23 | 17:38:31

från vänster: vanlig cardigan kofta esprit, 2 vita t-shirtar med tryck esprit, randig tröja lindex

Så glad man blir när man kommer hem och så har mamma köpt lite nya kläder till en, efter en tråkig dag i skolan. Hamnade där istället för att skriva min text om navajoindianer, ganska intressant men ändåå. Ska snart på träning, idag ska vi skriva på våra limegröna tröjor till cupen i helgen och kanske så får vi våra nya träningsoveraller, Gyttans! :) 

Felicia x4

2011-03-22 | 18:36:04


Lite knasiga bilder tagna nyss, dagen gick ganska fort. Tisdagar är alltid lika 'roliga' eller vad man ska kalla det ;) Fick hem ett bioblad igår, fem filmer som jag vill se fanns med på den.. Black Swan (15 års gräns fuck), Red Riding Hood (har för mig att det typ är en skräckis av vanliga rödluvan), Scream 4 (haha, kanske nått att se?), Love & other drugs och I am number four (verkar skirbra, lite twilightkänsla..) Så nu får mina trevliga vänner följa med mig på biiioo! :D


H&M

2011-03-21 | 17:17:38

ett lite snabbt ihopslängt collage i picasa. Tittade in på hm's hemsida, åhh. Jag längtar till sommaren! Älskar de vita t-tröjorna med tryck, de blommiga solglasögonen, det randiga linnet med flätat band, åhh geee miiig! ♥

Konfaläger I

2011-03-21 | 16:45:56


Nikon D90 + 18-105mm
Foto: första bilden: jag, andra bilden: hillevi
På bilderna: Jag och Hillevi

Lite korniga bilder, råkade fota de första bilderna i lördags i raw-format.. har inte lärt mig hur jag ska hantera raw-filenr än och så vill inte bilderna som jag sparar i 'spara för webben' laddas upp på bloggen, skit. Men jaja, vi ska tänka positivt! Dagen gick fort, läsvecka denna veckan så första lektionen läser vi bara, skönt. 

ett + är att det bara 4 dagar tills jag och mitt underbara innebandylag åker på cup i Jönköping, 3:e året för mig, gyttans! Även fast jag inte får va med att spela, så kan jag ju fota ;) Så idag på träningen ska vi få våra limegröna t-tröjor som ska va tjejernas uppvärmingströjor. Jag ska också ha en, såklart! Så idag ska vi skriva på dem, undra vad de vill skriva på min tröja.. hmm.

Home again

2011-03-20 | 18:52:21


Nikon D90 + 18-105mm   (lite suddig är bilden nog, men orkar inte fixa)
En bilder på gänget! :)

Då var man hemma igen efter en mycket rolig helg! Vi har hittat på massor av roligt, orkar faktsikt inte berätta allt. Kommer nog visa lite bilder under veckans gång ;) Har sovit från att jag kom hem kl. 12, men är fortfarande trött. Snart blir det pizza! :D

packing

2011-03-17 | 18:46:10

Har inget speciellt att skriva egentligen ville bara berätta att det kommer inte bli nått bloggande i helgen, kanske gör nått tidinställt.. Ska lixom på konfa läger hela helgen, åker imorgon kväll och kommer hem på söndag. Ska faktiskt bli ganska rooligt! Kameran hänger med såklart, så kommer kanske visa lite bilder där ifrån sen! :) Nu ska jag plugga lite, sen kanske glo lite på tv. Vi hörs! ;)


bokeh

2011-03-15 | 19:35:06


Lastbil i bokeh
Nikon D90 + 18-105mm 
foto: jag
  

Testade på lite bokeh igårkväll, gick väll ganska bra tycker jag. Just nu sitter jag och renskriver en SO läxa, tråkigt. Jag är så trött, ska lägga mig riktigt tidigt idag! hihi. Nej, nu ska jag återgå till läxan, hejsvejs!

Innebandy

2011-03-14 | 17:47:10

Nikon D90 + 18-105
foto: Jag
på bilden: Mitt kära innebandylag

Måndag igen då
, dagen gick fort och konfan var kulig. Bakade chokladmuffins, lekte kurragömma & dunkgömme och spelade piano, haha. Jag kan spela 1 låt på piano, och det är 'spanien'. Ja ni vet, spanien är ett land där man dansar tango blablabla!

Tulipaner

2011-03-13 | 21:13:25

bara tog nån bild, hehe. lite suddig är den men, men ;)

Gjort om lite i menyn om ni ser, ganska nöjd. Jag gillar färgerna på min blogg nu, det är så ljust och vårigt! :) Nu ska jag dra mig mot sängen tänkte jag, skola imorgon ju. Kyrkan idag var extra tråkig, de bara sjöng konstiga låtar hela tiden.. konfaläger i helgen, ska faktiskt bli apkul! :D Nej, nu ska jag gå och lägga mig. God natt! :)

föralltid

2011-03-13 | 17:38:20



Nikon D90 + 18-105mm ISO: 200 f/3.8
Foto: Felicia (jag), Hillevi, Jessica
På bilderna: Jag, Hillevi, Jessica

Ni är bäst, jag älskar er mest! ♥
- favoritbilden nr.2! (Y)

Egopic

2011-03-13 | 17:26:47

En liten egopic från igår, tog massa bilder igår. Tänkte lägga upp lite i veckan! :)

Som ni ser så gjorde jag en snabb förändring på bloggen (igen), har såklart lite till att pilla med, menyn & bakgrunden. Så hela min dag igår gick åt till att fotografera, gick en runda och alla glodde på mig, jag bara jaahhaaa? Haha, på kvällen tog jag iaf bussen hem till Jessica med Hillevi dit kom också Matilda! Vi fotade gaaansskkaaa mycket, hehe. Fast jag var så snäll så att jag lät Hille&Jessi ha kameran typ hela tiden för de tyckte att det var så kul :) Tänkte lägga upp lite bilder därifrån också!
Match imorse, mot Ängelholm. 1-1 blev det, sista matchen denna säsongen. Och vi kom 2:a i serien, GREAT! :D Ska strax sticka till kyrkan, jippiejääy..

Äntligen

2011-03-11 | 19:07:20

Nikon D90 + 18-105 mm

Som ni ser fick jag mitt efterlängtade batteri idag och ni ser även att jag är nybörjare på sånahära 'collage'! Haha, men jag försökte iaf! :) Åt precis tacos (muums), det finns typ inget roligt på tv ikväll heller.. liksom vem visar 'arga snickaren' på bästa sändningstid kl.20.00 en fredag? Jo, kanal 5. Fy skäms! Får kanske ta och glo på nån film, aja vi får väll se! ;) Så imorgon ska jag fota nya bilder till den nya designen, och massa andra bilder såklart, hihi.

min,min,min

2011-03-10 | 19:47:28


slänger in en liten såndär halvt tråkig bild, men det får duga.

Känns som att jag skriver super tråkiga inlägg nu för tiden, men jag är lite deppig över att mitt batteri till kameran inte har kommit än men,men. Mamma var typ 110 % säker på att det kommer imorgon! Ni kan ju gissa vad jag ska göra efter skolan imorgon, stickahempackauppbatterietslängadetpåladdningväntafota! Ska fixa en ny design i helgen också, ta lite nya bilder och sitta och pilla med det, kul! ;) nej, nu måste jag plugga lite till på mina tyskaglosor. tråååkigt! Skit tråkigt väder dessutom, det är inte kul när det snöar & regnar.


skönheter från h&m

2011-03-09 | 18:29:47

lite dålig kvalite men skit samma! :)

Dagen var seeeg, hade matteprov kändes ganska bra. Fick reda på ett biologiprov, eller inte exakt vad jag hade men att hon var nöjd och att hon trodde att jag hade fattat! (Y) Fast jag inte fattade så mycket men, det är ju bra att hon tror det. Hehe. Mitt jävla batteri har inte kommit heller, posten är seg. Nu ska jag dra på träning, hejdå sötnosar! :)

sunny day

2011-03-08 | 19:52:17
Min kompis Jessica tyckte att jag stavade mycket fel här på bloggen på mina inlägg, haha. Men om jag ska vara riktigt ärlig, så bryr jag mig inte. Haha, Jessica ta inte illa upp när du läser det här lilla gumman (a) Jag skriver som jag skriver, och skiter i alla skrivregler. Så nu vet ni om det, att jag läser inte igenom mina texter innna jag lägger upp dem. Jag bara klickar, och det kommer inte ändras! haha ;)

Dagen gick fort, inget jobbigt alls. Har matte prov imorgon så det har blivit mycket pluggande i eftermiddag, har även hunnit sticka hem till farmor & farfar en runda idag. Farmor fyller 80 år idag, så det blev kak-kalas! Haha, skit mätt när jag gick där ifrån. Men mmm, muums så gott det var! :) Får väll hoppas att mitt kamerabatteri kommer imorgon, dte lutar mot det iaf. Va inne på deras hemsida och kollade hur det gick med min 'reperation' (fast jag ska få ett nytt) och det stod att det hade skickats. Så jag hoppas det kommer imorgon! Älskar dessutom vädret nu i veckan, sol, sol, sol! :D

you light up my day

2011-03-07 | 17:50:45
Måndag igen, skolan idag var sådär. Eller sista lektionen var hemsk, syslöjd. Vi har världens sämsta/hemskaste lärare, klagar på allt och alla. Konfan var inte så rolig idag heller, för alla roliga personer var på prao.. hmm. Fick ett brev på Nikon AB på posten idag, inget batteri. Fast mamma ringde och frågade när mitt batteri skulle komma. De sa att de skulle skicka batteriet så snart som möjligt och att jag antagligen får det i denna veckan, bäst för Nikon AB att jag får det denna veckan. Annars då jäävlaar! hehe..

Ska dra på träning snart, och juste har inte berättat att vi spelade match igår och vi vann med 6-4! Mycket braa :)

renovering

2011-03-06 | 20:26:44
bloggen ser lite sådär konstig ut just nu, var tvungen att fixa lite. men hinner inte mer nu, för jag måste fixa lite skolgrejer, hehe. Orkade inte det innan idag, så det ska jag göra nu!

älskar vädret!

2011-03-06 | 17:35:15
Inget batteri i fredags heller, skit också. Men nu hoppas jag det kommer imorgon! :)
Mina kusiner har varit på besök i helgen, eller bara en av dem. Och min farbrors flickvänn och hennes dotter. Mycket trevligt! :) Var även och shoppade lite i K-stad igår, köpte ett linne på rea. Ni får se det när mitt batteri har kommit! Skola imorgon, trevligt ju.. har inte vatt i skolan på två veckor. Först lov sen prao, men jag har räknat ut att det är 6 veckor till påsklovet, najs!


Fler bloggläsare? Är det fler än jag som tycker det är tråkigt när man tittar in på sin statistik och kurvan bara går neråt? Då har jag grejen till er, bli medlem här så får du faktiskt fler läsare. Jag blev medlem precis, och det verkar som en väldigt lovande hemsida och det är 100 % gratis! :)

batteri lös

2011-03-04 | 20:37:46
Batteriet kom inte idag, skit också. Men aja, det kommer väll i nästa vecka. Sista dagen på praoen idag, veckan har varit sådär. Det fanns inte så mycket att göra, fick filma och ta kort med min gammla kamera.. haha, känndes jätte konstigt att ta kort med den!

Just nu sitter jag och lyssnar på melodifestivals låtarna, hmm. De blir bättre och bättre när man lyssnar på dem utan att se vem som sjunger! Mina favoriter är love generation & Danny.. Fast Alive med Linda Pritchard är också ganska bra! Vilka är era favoriter? :)
 
 
slänger in en liten typisk, 'i speglen bild' smutsig spelgel x)

torsdag

2011-03-03 | 19:49:48
Hoppas jag får mitt kamera batteri imorgon, hmm.. vill inte va utan den i helgen. Dagen gick fort, inget jobbigt. Har inget speciellt att berätta egentligen, haha. Ville bara uppdatera lite. Slänger in lite bilder också, inte några speciella bilder men det är tråkigt utan! :)
 

Nikon D90 + Nikkor 18-105mm f/5.3 ISO 200
Foto: Jag

Lampa

2011-03-01 | 18:52:18


Nikon D90 + Nikkor 18-105mm 

Väldigt ointressanta bilder, bara nog några. Jag har världens otur, batteriet till kameran vill inte laddas så vi fick skicka iväg det till 'Nikon AB' för de hade inga hemma där jag köpte kameran. Så nu väntar jag bara på att batteriet ska komma hit och att det funkar. Åh, så typiskt. Praoen idag var lite bättre, det fanns lite mer att göra. Nu sitter jag och lyssnar på låtar från melodifestivalen, dåliga låtar faktisk haha. Fast mina favoriter är Swingfly & Love Generation! Vilka är era favoriter från melodifestivalen i år? :)


första mars

2011-03-01 | 08:55:33
praoen igår var skit tråkig, de hade typ inget vi kunde göra. men aja, vi får väll stå ut. Nu ska jag snart sticka till bussen, har inget mer att skriva. Tänkte bara uppdatera lite! :)