Lite babbel

2012-08-30 | 20:04:22

Dagarna rullar på och snart har andra veckan på gymnasiet gått och som sagt så går det mycket bra! Idag hade vi dock lite tummar ned.. fick stressa till idrotten, tunga väskor, regn när vi skulle gå tillbaka till skolan, lång kö till matsalen.. men då får man ju göra så att det blir lite tummar uppåt också som att tex gå och käka på donken istället för matsalen, tramsa lite och det blir ju bara ännu bättre när man träffar sina finfina vänner på bussen hem för en härlig pratstund! Nuuu, once upon a time!

Lite blandat från Schweiz

2012-08-28 | 19:47:31

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G / Nikkor 18-105mm ll Foto: Felicia Lilja (jag)
Lite olika bilder från när jag och Naemi var i Schweiz i somras. 
   Nu har det gått exakt en vecka sen jag började gymnasiet, det känns faktiskt riktigt bra! Jag kände ingen när jag började och har redan fått många nya kompisar, klassen är verkligen toppen och schemat också. Så jag är riktigt nöjd med mitt val! Hur går det för alla andra 96:or? :)

Fireworks

2012-08-26 | 21:15:00
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Felicia Lilja (jag)
Jag har ett mycket stort problem, som ni ser har jag en helt annan design nu och jo det beror på att min förra bara kraschade oh försvann på något konstigt sätt.. Så jag fixade ihop något lite enkelt, får se hur jag gör senare om jag fixar en ny blogg eller försöker fixa denna, jag får se. 
   Men iaf, bilderna tog jag när jag var i Schweiz i somras. Det var deras nationaldag och det firades bland annat av detta mega stora fyrverkerishow. Har en hel del bilder på fyrverkerier nu, men dessa tre här ovanför är mina favoriter! Min allra största favorit är den första, vilken är din?

Gymnasiesnack

2012-08-21 | 20:14:10
Lite bilder från min instagram, felajcia.
Idag var det min första dag på gymnasiet, kunde knappt sova något inatt och jag var jättenervös på bussen och tåget. Men när jag väl kom fram till skolan så släppte det faktiskt. Dagen i överlag gick jättebra, hoppas att jag lär känna klassen fort! Imorgon hoppas jag på att ha lite sällskap på turen till skolan med lite gamla klasskompisar, trevligt! :)

Hejdå sommarlov, hej gymnasiet!

2012-08-20 | 17:52:33
Slängde ihop ett lite collage med lite blandade bilder från sommarlovet!
Jahapp, då var detta sommarlovet slut eller ja nästan om 15 timmar och 43 minuter så börjar jag gymnasiet. Jag är superdupermega nervös, för att jag känner inte en enda person, så hoppas att där finns nån som vill va med mig, haha. Jag hoppas verkligen att detta blir tre mycket bra år och att jag kommer lära känna många nya personer! Så nu njuter jag av mina sista timmar av detta underbara sommarlov med att titta på när Vittsjö spelar mot Tyresö, fotboll och damallsvenskan jag snackar om, heja Vittsjööö! och ordentligt mycket med sömn, det lär behöver inför morgondagen! 

5 saker om mig

2012-08-15 | 23:01:10
• Jag är verkligen super lättskrämd, blir rädd för det mesta! haha
• Jag är ganska nervös över att börja gymnasiet, jag ska börja i en helt ny skola, med en helt ny klass, i en annan stad och i en annan kommun. Men ser dock också fram emot det! 
• Jag älskar att bada, haha! Så det är ju perfekt nu när vi har byggt en pool här hemma. Jag gillar att simma, göra volter, stå på händer! Tror jag var en fisk i mitt förra liv..
• Jag HATAR fåglar, stora som små. Fy, de är så läskiga.
• Jag är glaad för att imorgon börjar en av mina favoritserier igen, once upon a time, whoop whoop!

Gapskratt och handbollssnack

2012-08-09 | 19:32:15
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G + silvrig reflexskärm ll Foto: Jag ll Modell: Hillevi
Dessa bilderna togs för några dagar sen, jag skulle fota Hillevi lite sådär spontant.. haha. Hon satt sig på en trappa och jag började knäppa bilder lite ovanför (gillar "ovanför" bilder, höhö) och typ var 10 sekund bröt vi båda ut i gapskratt sådär utan någon andledning, ja som ni ser bilden uppe till höger, haha i love it!
   Heeeela dagen igår hängde jag med mina härliga tjejer, mycket roligt & trevligt! Men dock så var det ju den STÖRSTA handbollsmatchen igår, eller ja nästan iallafall, så jag satt med mobilen på svt play och tittade... & när det 24:e målet i de sista sekunderna kom så utbröt jag i ett stort YES och alla blickar riktades mot mig, men vad gör man när Sverige vinner över Danmark liksom?

Från Schweiz • John

2012-08-06 | 19:00:33
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto: Jag ll På bilden: Min kusins kusin, haha
Två bilder som jag tog på Naemis lillkusin John när vi var i Schweiz och hälsade på dem. Det är två bilder som jag satt ihop tyckte de blev lite mer intressanta då! Den här killen, är den sötaste killen som finns haha! När man säger: " John, picture picture" så gör han sitt gulliga leende som ni ser på den andra bilden! Så otroligt söt kille! 
  Ikväll ska jag heja fram Sverige till vinst i handbollen, håll tummarna!

Wind

2012-08-04 | 18:16:45
 
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto: Jag ll Modell: Hillevi
Ja, i onsdags kom jag hem efter en riktigt härlig vecka i Schweiz med Naemi! Har inte fixat med några av bilderna där ifrån än, men de kommer visas någon gång! Dessa bilderna på Hillevi togs i torsdags i Båstad, när vi var på en liten skånetripp!