Reflections #1

2012-06-30 | 22:00:12
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto & redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Bilden togs i solnedgången i Halmstad, gillar ljuset och skuggan i vattnet och självklart har jag ju den bästa modellen på bilden! Idag har det varit en riktig fotbollsdag, jag har blivit helt fotbollsgalen på senaste tiden haha. Var volontär på damallsvenska matchen mellan Vittsjö och Tyresö idag, 1-1 blev resultatet! Stod i en kiosk med Hille, helt kaaos alltså, haha. Sen drog familjen vidare till kvällens fotbollsfest här i Vittsjö, hängde med Matte där.

Halmstad & fotbollssnack

2012-06-29 | 22:46:40
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
Home sweet home säger jag, eller nått! Har haft 5 toppen dagar med fyra fina vänner i min stuga i Halmstad. Vädret har inte varit toppen men igår hade vi riktigt stekar väder, idag är jag kräfta typ.. haha! Har faktiskt fotat en del, bilderna får ni se senare!
   Imorgon hoppas jag att alla sitter bänkade framför tv:n klockan 14.00TV4 sport! Då ska nämligen Vittsjö (byn jag bor i) spela mot Tyresö! För er som inte vet så snackar jag om damalsvenskan ;) Detta är ganska stort för lilla Vittsjö som bara har 1600 invånare! Jag & Hille ska nämligen vara volontärer på matchen! Slutar detta inlägget med.. FORZA VITTSJÖ OLEOLEOLEE!

Drar till Halmstaaad!

2012-06-24 | 22:49:45
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto: Marthina ll Redigering&På bilden: Jag
Ja, såhär såg jag ut på midsommar fast mitt hår var mycket lockigare innan denna bilden togs, regnet förstörde mina lockar.. Men nu till huvudsaken med detta inlägg, ska berätta att jag och mina kompisar åker till Halmstad nu i en vecka så bloggen kommer stå tom, men om en vecka är jag tillbaka med förhoppningsvis många nya bilder! Ha det bra så hörs vi! Ni kan ju alltid följa mig via instagram (felajcia) uppdaterar där dagligen! :)

Midsommar

2012-06-23 | 14:06:31
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G & HTC Desire
Såhär såg min midsommar ut, var med mina fina vänner hela dagen, gjorde midsommarkransar (som vi dock hade lite problem med men till slut så funkade det haha!), gick för att spela minigolf men det slutade med att vi hyrde en båt istället och rodde lite (haha, sådant ryck!), åt god mat och massor av jordgubbar, spelade på chokladhjul, gick till sjöstugan och fikade, fotade vid sjön, kollade på fotboll & film och spelade kort. Vi hann med ganska mycket tycker jag! Härlig dag det där! :)

Tilda i svartvit

2012-06-21 | 20:11:40
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto&Redigering: Jag ll Modell: Tilda
Igår när jag fotade konfirmanden Amanda så passade jag även på att ta några bilder på Tilda hennes fina lillasyster! Såå.. vad tycker ni? :)

Konfirmand

2012-06-20 | 19:27:17
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto&Redigering: Jag ll Modell: Amanda
Fotade Amandas konfirmationsbilder idag, fint väder fick vi! Dock så konfirmerade hon sig för några veckor sen men! Jag blev faktiskt nöjd med bilderna, vi fotade först lite vid kyrkan men vi tyckte det blev lite för mycket kyrka haha. Så vi hittade detta lilla hundkex fältet, som såklart var fullt av nässlor aj aj aj!
& som ni kanske har märkt så har bloggen stått tomt någon dag.. jag säger som så att sommarlovet kom ivägen. Har hängt med bästa nästkusinen Ebba, varit i Malmö med Naemi, kollat på fotboll och fotat. Nu fixar jag ihop en spotifylista till midsommar, känner på mig att det blir grymt braaaa!!

Grönt är skönt

2012-06-17 | 20:45:42

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto&Redigering: Jag
Tog dessa bilderna för någon dag sedan, det var så fint väder då, nu regnar det bara.. Nu när det har gått en vecka på sommarlovet vill man ju ha värme och strålande solsken! Så för att få upp sommarkänslorna nu så blir det lite somriga bilder och vattenmelon, mums!
   Har dock lite söndagsångest som jag alltid brukar ha på söndagar, att tänka att man har en hel skolvecka framför sig med massa plugg. Men då kan man ju lätta sig själv med att det är ingen skola imorgon, inte i övermorgon och inte på flera veckor! Så den där söndagsångesten kan packa ner sig i skolväska och stanna där under sommarlovet, för jag ska inte bry mig ett dugg om någon skola under min ledighet nejnej!

Friend

2012-06-16 | 12:23:44

Hängde med min härliga vän igår, på en av våra favoritbryggor, haha. Du är bäst vännen, det vet du.

Hello summer

2012-06-15 | 15:17:05

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilden: Jag

Var ute en runda med kameran i det fina vädret idag, fotade lite självporträtt! Blev faktiskt mycket nöjd med de flesta bilderna så ni lär få se dem senare! På denna bilden la jag på en rosa ton och jag tycker det blev lite fräsigt! Har även på mig min nya kjol från HM, I like it! Snart kommer Hille hit, fotar nog lite till och sen ska vi bannemej heja fram Sverige till vinst ikväll! HEJA SVERIGE!

TWPC - sommarlov

2012-06-14 | 22:23:56
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Tilsammans med Madeleine, Elin, Daniel, Cassandra, Julia och Frida så har vi startat en fotoutmaning varje vecka. Vi kallar den TWPC, this weeks photo challenge. Varje vecka bestämmer vi ett tema och på söndagen så ska bilderna redovisas! Denna veckan var temat sommarlov!
Kom på att jag hade glömt lägga upp den senaste TWPC bilden här på bloggen så den får komma nu istället! Och jag valde denna bilden för att jag tycker den visar friheten och glädjen man känner på sommarlovet!

Fler bilder från balen

2012-06-13 | 20:27:56

Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 ll Foto/Redigering: Naemi Rosander
Tänkte visa lite fler bilder från balen, det var ju min kusin Naemi som var där och fotade. Jag tycker det blev jättehärliga bilder! Alla ser så fina och glada ut! På sista bilden bilder ser ni några av mina gamla klasskompisar (ledsamt att säga såå..) såå stilga dem är eller hur? och ja, jag var tvungen att vara med!

TWPC

2012-06-13 | 20:12:54

eftersom några kommer vara lite mindre aktiva under sommaren + att vi skulle behöva några fler inspirerande fotonördar så kommer dem som vill i twpc gruppen "välja ut" en duktig fotobloggare. Skulle du vilja vara med? allt du behöver göra är att länka din bästa bild i en kommentar i detta inlägget.

- att vara med i twpc innebär att du blir medlem i våran fotogrupp & varje måndag ska man lägga upp en bild med ett bestämt tema.

Dip dye

2012-06-12 | 21:10:12

Vill jag? Vågar jag? Ska jag? Så många frågor, två alternativ ja/nej..
Såå trixade lite i photoshop, vad tycker ni, ska jag våga?

Jag..

2012-06-11 | 20:35:02

Jag är för tillfället mycket glaad!
Jag är bra på att prata.
Jag gillar inte negativa människor.

Jag är dålig på
att ta tag i saker, skjuter ofta upp det.
Jag gillar att resa.
Jag fotograferar för att det är kul.
Jag älskar mina vänner.

Jag vill ha värme!
Jag är beroende av min kamera.
Jag har på mig mjukisbyxor och tshirt. 
Jag dricker helst en kall cola eller bubbelvatten.
Jag hör ljudet av tvn.
Jag är rädd för mörker.
Jag är pinsamt dålig på att sjunga, haha.
Jag vill åka till USA.
Din tur.


Skolavslutning

2012-06-09 | 19:13:53

Gick ut 9:an igår, det känns helt knäppt! Men kör på måånga bilder och några ord om varje bild bara för att grundskolan är klar nu, hihi!
På första bilden ser ni min härliga klass 9A, ja jag anser fortfarande att det är min klass! haha. Sen var det dax för kramkalas, haha! På den fjärde bilden ser ni alla tjejer i klassen, haha ser jätteroligt ut när jag står i mitten och är längre än alla andra.. Mästerfotografen Jesper som tagit den bilden! Sen var det dags för betygsutdelning i aulan och jag och Marthina fick ett tack för att vi har varit så engagerade i elevrådet! Efter det tåårtaaa och massa skratt! & bilen, säger som så.. vi lämnade grunskolan med STIL. 9A ♥

Efter avslutningen firade jag och mina tjejkompisar in lovet med mat och fika. Sen hängde jag, Hillevi, Matilda & Marthina hos mig och fikade ännu mer.. Seen film- och frossarkväll med fina Marthinaaa!

(Bilderna är tagna med Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G av lite olika personer, som tex. jag, mamma, klasskompis & någon förälder)

De senaste från instagram - felajcia

2012-06-07 | 22:14:00

Relax

2012-06-07 | 17:51:52

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto & redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Några bilder till som jag tog på min fina vän för någon vecka sen. Gillar den "avslappnade" känslan på bilderna, tyckte de blev lite mystiska när jag först gjorde dem svartvita sen la på en lila/orange ton som jag tonade ner. 
   Imorgon är det skolavslutning, kan inte fatta det! Har haft en supertrevlig dag vid en sjö tillsammans med klassen idag, kan inte fatta att det redan har gått tre år! 

Spexfotot

2012-06-06 | 21:57:15

Foto: Hillevi ll Redigering: Jag
I måndags var det dags för niornas spexfoto, jag och några av mina klasskamrater klädde ut oss till... ja det ser ni väll? the Simpsons ofc! Så från vänster ser ni Joel som Homer, Matilda som Bart, Jag som Marge, Elina som Maggie och Jessica som Lisa! Tyckte det blev ganska klockrent med Lisa när vi lånade min lillebrors saxofon, haha! Såå vad tycker ni, var vi kreativa?

Balen 2012

2012-06-06 | 13:16:54

Foto & Redigering: Naemi Rosander ll På bilden: 9A
Igårkväll var det dags för niornas bal, det var en otroligt lyckad kväll! Jag (och alla andra hoppas jag) hade skitkul! Min kusin följde med för att fota, skönt att slippa bry sig om det och bara njuta av kvällen! På bilden ser ni min klass, 9A, det saknas dock någon! Endast två dagar kvar med min underbara klass, och till er från min klass som läser detta, vi sommar måste vi träffas allihopa!

TWPC - fötter/skor

2012-06-03 | 19:47:37

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8 ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Naemi
Tilsammans med Madeleine, Elin, Daniel, Cassandra, Julia och Frida så har vi startat en fotoutmaning varje vecka. Vi kallar den TWPC, this weeks photo challenge. Varje vecka bestämmer vi ett tema och på söndagen så ska bilderna redovisas! Denna veckan var temat fötter/skor och förklaringen till min bild kommer här:

Detta fick bli mitt bidrag till denna veckan, hade ingen speciell fantasi denna veckan! Tog denna bilden igår och jag gillar såklart att det är converse på bilden, vem älskar inte converse?

Life is beautiful, just live it

2012-06-01 | 18:22:57

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilden: Jag
Denna bilden togs i början av maj, helt knäppt att det var en hel månad sen!
   Och rubriken har faktiskt en mening,  jag är sååååå himla trött på folk som går runt och är negativa hela tiden. Slår på saker och tycker synd om sig själva. Varför kan man inte bara vara positiv och se det som är bra? åhh, problem hääär! Jag ser det mesta positivt, vem bryr sig om vi går en skoldag och inte gör något, men skrattar och har kul hela tiden? ganska härligt enligt mig iallafall! ;)
FREDAG, endast en enda rolig vecka kvar nu, sen sommarlov! :D