Dream

2012-05-31 | 20:02:36

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Ännu en bild som jag tog på Hillevi i lördags kväll, tycker att ljuset är så fint på de där bilderna, så somrigt och varmt! Vad tycker ni? :)

HAPPY!

2012-05-30 | 20:08:57


Jag är så glad, så glad, så superdupermegaextra GLAD! Särskillt när jag kollar i min kalender på nästa vecka, som ni ser. Måndag: Spexfoto! Tisdag: Hälsodag med såpbandy (!!) och bal Onsdag: Lediga Torsdag: Klassens dag! Fredag: Avslutning! Guuud såå hääärligt! Idag har jag och fyra andra kompisar spikat vad vi ska vara på spexfoto, så sitter och smider planer nu. Detta kommer bli meeega bra! :D


Smile

2012-05-29 | 18:34:20


Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Rediering: Jag ll Modell: Hillevi
Lite bilder som jag fotade i lördagskväll, när jag såg detta fina fältet bestämde jag mig direkt att där måste vi fota!
Idag är det bara 10 ynka dagar kvar tills det är sommarlov och jag kan fortfarande inte fatta det!


Morsdag, 27 maj

2012-05-27 | 20:48:09


Min mamma, hon är bra hon. Älskar dig!


TWPC - färgglatt

2012-05-27 | 20:31:51

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Tilsammans med Madeleine, Elin, Daniel, Cassandra, Julia och Frida så har vi startat en fotoutmaning varje vecka. Vi kallar den TWPC, this weeks photo challenge. Varje vecka bestämmer vi ett tema och på söndagen så ska bilderna redovisas! Denna veckan var temat färgglatt och förklaringen till min bild kommer här:

Jag älskar färgglada bilder så detta temat passade mig toppen. Jag tycker att bilden är väldigt somrig och färgglad! Som bubbelblåsare och modell, min fina vän Hillevi :)

5 saker om mig

2012-05-26 | 20:00:00
• Jag älskar att bläddra i gammla block som ligger på mitt rum. Jag skriver och ritar ganska mycket, och har därför många block. Det är roligt att se vad jag ritade/skrev för ett tag sen, haha.

• Jag har alltid velat kunna dansa ballett.. min kusin har gått på Ballettakademin i Göteborg och när jag ser henne dansa blir jag avundsjuk, haha. Jag dansade dock ganska mycket när jag var yngre, dansar fortfarande såklart men inte på någon "skola" eller vad man säger, bara hemma.

• Jag älskar fantasyböcker/filmer. Vet inte varför men jag bara gör det! Twilightfan, Harry Potter, the Hungergames, Cirklen..

• Jag börjar ju gymnasiet efter sommaren och jag börjar faktiskt bli lite nervös.. jag har valt att gå i skolan i en annan stad och jag känner endast några få person på denna skolan, fast de ska ju börja 2:an. Så jag har inte en enda aning om vilka mina framtida klasskamrater är.. lite nervöst men skönt med en nystart! 
   Bara för att det är kul så tänkte jag höra om det kanske är någon som läser min blogg som ska gå samhäll med inrikting media på C4 gymnasiet i Kristianstad?

Jag ÄLSKAR vitt! Mitt rum är typ helt vitt, väggar, tak, säng, sängbord, lampa, ramar, dörr, fönster, krukor.. ja typ allt haha!


Lite bilder från mitt rum

Fishbone braid

2012-05-26 | 14:00:32

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/Modell: Jag
Denna fina fiskbensfläta gjorde min vän Marthina på mig i onsdags, jag var såklart tvungen att fota den! Jag tycker att fiskbensflätor är så fina, mycket roligare än en vanlig fläta! Ikväll ska jag hem till Hille, fota henne och sen ska vi heja fram Sverige i Eurovision song contest, heja Loreen!!

De senaste från Instagram ≈ felajcia

2012-05-25 | 21:16:34

Plockade lite blommor och satt på mitt nattycksbord  ll  Invigde shortsen för i år!  ll  Pluggade religon utomhus med min fina vän Marthina  ll  Läser världens bästa book!  ll  Jaaaag  ll  Fina gröna vägen till skolan  ll  Gjorde klart mina slutarbeten, wohoo!  ll  Blev fotad av Naemi i skogen  ll  Ritade lite

Ännu en vecka har nu gått, det slog mig på tyska lektionen igår när vi lämnade in böckerna att vi slutar verkligen på denna skolan nu, jag lämnar min underbara klass, jag kan inte fatta det! På måndag ska betygen vara satta och jag mår super över min insats i skolan under dessa tre åren. Två veckor kvar till sommarlov nu, dessa två veckorna kommer bli så härliga! Bara massor av roliga saker kvar nu juuuu :D

I hear you whisper across the sea

2012-05-23 | 20:50:03

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/Modell: Jag
Var ute och fotade lite i eftermiddags efter skolan, det är så otroligt fint och varmt väder här i Skåne tror dock det nästan är det i hela vårt avlånga land nu! Det är 16 dagar kvar till sommarlovet och jag bara njuter, det märks verkligen i skolan att de är de sista veckorna nu. Vi har lämnat in våra slutarbeten, börjat lämna in våra böcker och fått reda på vissa slutbetyg! På måndag ska betygen vara inskrivna och jag kan inte vara mer nöjd i de ämnen jag redan har fått reda på mina slutbetyg. 16 dagar kvar, sen är grundskolan slut, herregud vad tiden går fort!

Maj, 2011

2012-05-21 | 20:03:04

Nu när maj börjar gå mot sitt slut så kollade jag igenom arkivet från förra årets maj, maj 2011.

• Besökte London för första gången, det kommer blir fler besök dit kan jag lova!
• Resekamraterna i London, Tilda och Amanda.
• Hängde med min härliga kompis Hille på en brygga, bra dag det där.
• Fotade med Naemi, lånade hennes Nikkor 50mm f/1.8 och sen dess visste jag att det stod på inköpslistan!
• Var på utflykt med klassen, här är jag med mina fina vänner Jessica, Matilda och Emmy.
• Tog otoligt tråkiga och mörka självporträtt.. tog mest med den här bilden för att visa hur mycket mitt hår har växt det senaste året...


& sen som ni kanske ser, bytte tillbaka bakgrundsfärgen till grå, ljusrosa blev lite för mycket för mig!

TWPC - Gammalt

2012-05-20 | 21:23:33

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag
Tilsammans med Madeleine, Elin, Daniel, Cassandra, Julia och Frida så har vi startat en fotoutmaning varje vecka. Vi kallar den TWPC, this weeks photo challenge. Varje vecka bestämmer vi ett tema och på söndagen så ska bilderna redovisas! Denna veckan var temat gammalt och förklaringen till min bild kommer här:

När jag fyllde år för några veckor sen så fick jag min morfars gamla kamera. Jag tycker att gamla kameror är vackra på något sätt, jag vet inte riktigt varför men det bara är så!

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

2012-05-14 | 21:18:46

Nikon D3000 + Tamron 70-300mm ll Foto: Naemi Redigering: Jag
Denna bilden togs förra året vid denna tiden, då Naemi hade sin förra kamera och jag hade inte haft min så länge.
Vet ni vad? Jag och min allra bästa kusin Naemi har bokat en resa alldeles själva, i slutet av sommarlovet ska vi resa till Schweiz! Det ska bli helt fantastiskt roligt! Och som jag skrev på instagram, slutspurten av 9:an nu så bloggen kommer kanske få lida lite.. denna veckan betsår av lite prov och inlämningar men som tur är så är vi ju lediga på tordag och fredag!

~ 5 saker om mig ~

2012-05-13 | 20:36:43
• Jag tycker inte om när jag är i behov av någon annan, som tex när jag hade brutit armen eller stukat foten, då behövde jag hjälp med vissa saker. Men det tycker jag inte om, jag vill kunna klara mig själv!

• Jag är den personen som gillar att planera och ha ansvar för mycket, det kanske är därför jag är ordförande i elevrådet.. MEN sen äälskar jag också dagar då man inte har något planerat och bara messar en kompis och träffas utan att man har en aning om vad man ska göra!

• Detta är en väldigt känslig punkt, som jag egentligen inte tycker om att prata om. Jag har alltid haft lite problem med min vikt. Jag har aldrig varit riktigt smal men heller aldrig tjock. Jag har alltid legat där i mitten och kämpat med att gå ner.

• Jag totalt älskar jeans, haha! Det är typ det enda jag har på mig (förutom när jag är hemma då, då är det mjukisbrallorna som gäller) Tights, kjolar, shorts är inget jag har på mig ofta, hade gärna velat haft det men jeans är så bekvämt och 'säkert'.

• Jag övningskörde för första gången för någon vecka sen, det gick jättebra! Eller nej.. om man tycker att motorstopp två gånger och lite skrikande var bra så. Men men, vi får hoppas det går bättre sen!


TWPC - Barndomsminnen

2012-05-13 | 15:14:05

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag
Tilsammans med Madeleine, Elin, Daniel, Cassandra, Julia och Frida så har vi startat en fotoutmaning varje vecka. Vi kallar den TWPC, this weeks photo challenge. Varje vecka bestämmer vi ett tema och på söndagen så ska bilderna redovisas! Denna veckan var temat barndomsminnen och förklaringen till min bild kommer här:

När jag var liten var jag helt galen i gosedjur, denna nallen har jag nog haft i all evighet så det kändes självklart att den skulle få vara med på bilden. Jag var inte så påhittig när jag var liten, alla mina gosedjur hette nästan samma namn, Manis eller Kalis. Men denna nallen är speciell, den fick det påhittiga namnet "Nallen"

Klassresa

2012-05-12 | 17:29:14

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
I onsdagskväll åkte jag och min klass på ett läger i närheten av Ängelholm, vi kom hem otroligt trötta igår förmiddag. Hade 3 riktigt roliga dagar med klassen, en kille rakade av sitt hår, några badade i det svinkalla vattnet och vi hade superdupermega roligt! Snart kommer mina fina vänner Hillevi och Matilda hit, myskväll står på schemat!

Instagram

2012-05-08 | 19:59:00

// glass & söndagsmys med Hille // kanelbullebak till klassresan imorgon! // några trappor i Malmö // Tårtan som Hille hade bakat med 16 ljus i (min födelsedag) jättemuumsig var deen! // Käkat italiensk glass i Halmstad // Innan valborg    - Följ gärna mig på instagram, " felajcia " heter jag där!
Ännu en ny vecka nu, detta blir en kort vecka för mig och min klass. Imorgon kväll åker vi till ett ja vad ska man kalla det, lägerställe typ.. Vi ska iaf vara där tills på fredag! Kameran hänger med och det får mina klasskamrater stå ut med (mohaha!)

Kulturresa #1

2012-05-06 | 13:07:43

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
I torsdag var alla 9:or på min skola iväg på kulturresa i Lund och Malmö! Vi besökte bland annat domkyrkan, Malmö hus och tittade på teater. Mycket rolig dag det där, med alla fina vänner! Bilderna som ni ser här ovanför togs i Lund där verkligen ALLA träd hade slått ut, såå fiint! På bilderna ser ni Hillevi, Felicia B, Matilda och Elina! :)

Bloggen fyller åååår!

2012-05-04 | 23:03:15

Idag, för 2 år sedan, skaffade jag mig denna bloggen. I present ska min blogg få en ny design, snart! ;)
Hoppas på fint väder imorgon, enligt smhi ska de bli strålande solsken (yäy). Ska nämligen fota en konfirmand!

Come a little closer

2012-05-04 | 18:54:36

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilderna: Jag
Tänkte fota lite mer "seriösa" självporträtt i eftermiddags meeen ja ni ser ju hur det gick. Men på en fredag passar dessa glada bilderna in! Just nu glädjs jag över att det bara är 5 ynka små veckor kvar till sommarloooov!! Jag kan inte fatta det, dessa 3 åren på högstadiet har bara flygit förbi. Och nian, har gått så fort så att det känns som att det var igår som det var första dagen i 9:an. Men det känns så himla bra!

Halmstad och nationella

2012-05-01 | 21:29:50

Idag tog jag och familjen en liten tripp ut till Hamstad. Plockade fram mina gamla ballerinaskor som jag inte har använt på evigheter! Fotade lite nere vid stranden och hittade även lite fina blommor!
Tänkte avsluta med att hälsa lycka till, till alla niondeklassare i vårt avlånga land, nationellt prov i matte imorgon! :) Och jag känner mig väl sådär över det..

Camera

2012-05-01 | 00:12:32

Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
Fick denna skönheten på min födelsedag, det är min morfars gamla kamera. Vet dock inte ännu om den funkar, annars får det bli en fin dekoration!