Selfportrait

2012-10-29 | 22:12:00
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilden: Jag
Hade lite tråkigt idag så tog fram locktången och gjorde lite lockar sen fotade jag. Det var dock ganska mörkt i rummet där jag fotade, men det gick ändå. Redigerade denna bilden lite annorlunda från än vad jag brukar göra, blev lite så fräckt tycker jag!
 

the 29th of October

2012-10-29 | 15:18:30
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G + silvrig reflexskärm ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
En bild som jag tog i förrgår på min kära vän.
Har haft ännu en riktigt toppenhelg! Och har nu en heeeel vecka ledigt så otroligt skönt, har massa saker planerade. Ska fota, fota, fota, shoppa (äntligen) och vara med min fina vänner, känner på mig att detta blir ett bra lov!

En varm sommardag

2012-10-23 | 20:49:17
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Marthina
Två bilder som togs när jag och mina kompisar var i Halmstad i somras. Har några fotojobb som ska uföras på lovet, är riktigt peppad! Är rikitgt riktigt peppad inför hela lovet, har mycket saker planerade och vill bara att det ska bli fredag eftermiddag nu nu nuuuu! Har precis varit ute och gått en runda, snart blir det svenska hollywood fruar och en clementin, ciaao!

My room

2012-10-21 | 18:35:38
(I brist på andra bilder) Lite bilder på mitt rum som jag tog igår.
Har haft en riktig toppenhelg, ja om vi inte räknar med idag då... har pluggat inför naturkunskapsprovet hela dagen och vill bara slänga det i soptunnan. Men har gjort roliga saker, spelat innebandy (& gjorde mål, whoop whoop), hängt med mina tjejer, bakat pizza, träffat trevliga människor, spelat kort, nördat och skattat. Ja, en riktigt bra helg. Nu väntas en vecka som förhoppningsvis inte blir jobbig, sen är det äntligen höstlooooov!

Hillevi, 15 september 2012

2012-10-20 | 12:01:07
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Bara för att jag egentligen inte har något annat att skriva om så tänker jag visa lite andra bilder som alltid blir när jag fotar Hillevi...
- När vi har slut på ideér, ja, då blir det glada tummar eller armarna ut i luuuuuuften.
- "Fixa håret bilder" gnugg gnugg i hårbåtten och sen upp! Ja, jag hade kunnat samla massa fixa håret bilder, haha.
 
Just nu (om ni är intresserade) så sitter jag och lyssnar på riktig peppmusik. Laddar närmligen upp för andra innebandymatchen nu, NU JÄVLAR! 

Shine bright like a diamond

2012-10-16 | 19:25:21
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilden: Jag
Bilden är tagen i somras. Tisdag, tisdag, tisdag. Just nu vill jag bara åka fram i tiden till klockan tre på fredag så jag får helg igen. Har roliga planer för helgen, ska spela andra innebandymatchen (och är riktigt riktigt taggad!), hoppas på att jag får träffa mina favorittjejer och att nån av dem vill bli fotade! Men tre dagar till i skolan till ska jag väll klara av, lite prov och sånt bara men det klarar jag! 
 

Idag är en sån dag..

2012-10-15 | 18:19:03
..då jag bara vill ligga och sova hela dagen. Tråkigt, grått, regnigt, kallt. Tråkiga läxor som bara ligger och väntar på mig. Fryser, ja det gör jag också. Har ont i magen och hjärnan. Men men, nu ska jag inte tråka ner hela världen bara för att jag inte har den bästa dagen. Nu ska jag fortsätta skrivandet på min essä och sen hoppas jag att innebandyträningen kan få mig på bättre humör, hejsvejs!

an empty heart, a whole heart and a broken heart

2012-10-14 | 12:11:39
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
Plockade lite fina löv förra helgen och tog dessa bilderna. Har haft en riktig toppen helg, tittat på innebandy, träffat härliga människor, varit med mina favoritjejer och snart ska jag se ännu en innebandymatch, härligt! :)
 

En otroligt kall tisdag

2012-10-09 | 20:51:02
Lite bilder från instagram (felajcia) alla bilder är tagna med samsung galaxy s3
Min kompis Rebecca snodde min mobil & vi fick skåda hennes näsborrar.... ll jag var (är fortfarande!!) glad för att vi vann första innebandymatchen i söndags ll me ll fotat alla fina höstfärger ll firat pappa som fyller år imorgon ll klassfotot (dock var det ett tag sen men ändååå) ll velat köpa denna otroligt snygga kavaj på hm ll gick med i en tävling på instagram där temat var bokeh ll velat klippa min kompis Amandas armband (haha) ll haft på mig min mysiga missonihalsduk ll
Just nu är jag så himla trött och seg, ändan sen jag kom hem vid 4 så har jag räknat matte, har prov imorgon och vill bara slänga boken i soptunnan och aldrig mer behöva räkna matte. Nu ska jag slänga iväg matteboken och hoppas att de svenska hollywoodfruarna kan få mig på bättre humör, hejsvejs!
 
 

Leafs

2012-10-06 | 13:07:38
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G
Ja, jag vet. Jag är lite efter med att välkomna oktober men som man säger bättre sent än aldrig! Så har varit ute en runda bland alla fina löv och fotat. Samlade också ihop lite löv som jag sedan fotade hemma, alla glodde på mig när jag gick där med en massa löv i händerna med i don't care!
Imorse bestämde jag även mig att starta en facebooksida där jag också kommer lägga upp bilder, just för att då kan jag "nå ut" till fler! Så ni får gärna gilla den sidan, tryck HÄR så kommer ni till den! :)
 

Friends forever

2012-10-04 | 19:11:20
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto&Redigering: Jag ll Modeller: Ellen och Emma
Två bilder som jag tog på min nästkusin Ellen och hennes kompis Emma i somras, gillar att det speglas i vattnet! Nu ska jag göra klart historian och sen blir det once upon a time och revenge!