Christmas time

2012-12-23 | 11:08:30
Fick bli ett litet sånhär collage, de två bilderna längst ner är från förra julafton, bilden på mina kompisar är lite julshopping (också från förra året) och bilden på mig, ja vill bara visa hur glad jag är nu, haha!
Det är så otroligt skönt med lov nu, att det är julafton imorgon gör ju inte saken mycket sämre! Sitter just nu och lyssnar på lite jullåtar, men ska snart starta upp sims (wiho!) såå avslutar med att önska alla en riktigt god jul! :)

Let it snow #2

2012-12-09 | 21:18:43
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilderna: Jag
Ännu lite fler snöbilder från förra helgen, fast denna gången med min fina mössa på!

Bara för att vara lite vardaglig så tänkte jag säga några ord om min helg. Pizza med Hilley, tittat på innebandy med bra kompisar, hängt ute i kylan, fotat med broren min, träffat mina saknade tjejer (dock saknades en..), ätit gott julgodis som fina Jessica bakat, matchen inställd, väla, snökaos, tittat på en massa gamla bilder. Bra helg det här, bara två veckor kvar till lov & jul nu, längtar sönder!!

Broren min

2012-12-09 | 20:08:54
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G 
Tvingade ut min bror på en lite fotorunda igår, var tvungen att ta lite bilder till en uppgift som vi har i skolan. Felix, som i vanliga fall inte tycker om att vara med på bild, var precis som vanligt. "Felle, kan vi inte gå hem nu?" fick jag höra ett antal gånger! Vilken tur att han har en snäll syster (ehm...) så det blev en bara en snabb fotografering sen drog vi till ica och köpte godis, då var han nöjd ska jag säga!

Let it snow

2012-12-02 | 19:26:48
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilderna: Jag
Det har snöat nästan hela dagen och jag bara älskar det! Haft en mycket mysig dag idag, bakat lussekatter, ätit god brunch, fotat både mig själv & Hillevi, druckit varm choklad & glögg, ätit lussekatter och pepparkakor och kollat på film. Nu börjas en ny vecka som jag hoppas går fort, och de andra näst kommande veckorna också, för att sen är det äntligen julafton, lov & 2013!
 

hello december

2012-12-01 | 11:33:45
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering/På bilden: Jag
Trixade ihop den här bilden imorse, bilden på mig togs i oktober och sen la jag på två bilder och detta blev slutresultatet! Då var december här igen, vaknade upp imorse av att solen som sken in genom fönstret. Det är såhär december ska vara, blå himmel, solsken, frost, kallt, saknas bara snö här i Skåne. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och taggar inför innebandymatchen som börjar om några timmar!