fyra från schweiz

2012-11-15 | 20:55:41
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag
Lite blandade bilder från min och Naemis resa till Schweiz i somras.
Snart helg igen då, så härligt. Har massor av roliga saker planerade, imorgon ska jag modella för Naemi (haha) i studion i skolan, middag med världens bästa vänner, bio (breaking dawn part 2, can't waaaait!), trerätters, dubbelt födelsedagsfirande, match och lite annat smått och gott. Kan vi inte bara snabbspola fram till klockan 3 imorgon, snälla?

Lite babbel...

2012-11-08 | 20:09:46
Lite blandade bilder från lovet. (Mest för att jag inte hade något annat att skriva om eller bilder att visa)
Det var ju dock en vecka sen det var lov men jag tänker ändå summera mitt lov nu, haha. 
Ätit Hillevis vitchokladmousse med mango- & passionsfruktsås på (muuumsfilibabba) och i bakgrunder ser vi söta Jessica, shoppade med Hille på väla och med tjejerna på emporia, försökte vinna massa pengar med kusinen min (gick inte så bra...), blev bjuden på Jessicas mumsiga cupcakes och Hilles chokladbollar, fotade i regnet, hade en rolig pizzakväll med härliga kompisar, fotade lite självporträtt.
Denna veckan nu efter lovet har faktiskt gått väldigt fort, i helgen har jag många roliga saker planerade som bland annat kickoff med innebandylaget, trerätters hos Hillevi (början av vår "halv 8 hos mig", wiho) och även innebandymatch!

Världens bästa vänner

2012-11-04 | 13:05:33
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll På bilderna: Hillevi, Elina, Jessica, Marthina & jag
Mina kompisar och jag tycker om att bli fotade som ni kanske märker, vi brukar ta lite gruppbilder lite då och då. Så i torsdags hoppades vi på fina höstlöv och solsken meeeeen vi fick lövtomma träd och regn. Men vi gjorde det bästa av saken, så det blev coola bilder med paraply mitt ute på en åker som precis hade blivit gödslad = att våra skor var fyllda med rent ut sakt bajs på undersidan...