Watercolor portrait

2013-02-19 | 19:00:36
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Bilden är tagen i somras i Båstad.
Som jag tror att ni flesta fotonördar där ute redan har sett så har många testat att redigera dess bilder på detta sättet, med vattenfärger penslar. (Klicka här för att se hur man gör) Jag kände att jag var tvungen att testa! Lite krånkligt var det dock, försökte igpr men det funkade inte så testade idag igen. I och med att jag har photoshop elements 8 och inte kan göra några lagermasker.. men oroa er inte, det funkade ändå! Använd bara suddet istället! :) Tycker att det blev en väldigt häftig effekt som jag definitivt kommer fortsätta använda!

Bästa

2013-02-17 | 22:47:39
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G 
Drog ut och fotade en runda med Hille igår. Kändes som om att det var evigheter sen! Idag är en av årets få söndagar jag inte har söndagsångest, haha. Är så himla glad över att det är lov nästa vecka, åh som jag har längtat! Har dock inte så mycket planerat än att träna, fota och ha sova över mys med mina kompisar och lite sådant! (:

Just nu vill jag...

2013-02-07 | 20:06:45
...vara brun igen
...spendera varma sommardagar med fina bästa vänner.
...hänga med min bästavän på våra favoritbryggor
...åka utomlands med denna bruden (tur att en resa är bokad, ska bli så himla ruuuligt Naejmiii!)
...gå klädd i klänning och solbrillor (underbart vacker bild, jag vet haha)
 
& som jag har skrivit innan så händer det så mycket i mitt liv just nu så ja, slänger väll in nått inlägg då och då när jag känner för det! Kan väll säga som så att jag har börjat på en "resa", än så länge har det gått väldigt bra och jag har ett mål som jag hoppas nå detta året!
 
Avslutar detta inlägget med en bild som inte alls hör in, bilderna är tagna för ett år sen och gjorde denna gifen och tyckte den va så himla kul.. hahaha. Så himla fula vi är, älskar er mina fina.