Brunch

2013-03-27 | 22:22:50
Lite bilder från brunchen jag och tjejerna hade på sportlovet, och nu är det snart lov igen! Ska bli så himla härligt!
Har haft många + idag, riktigt grym innebandyträning, fått ännu en förfrågan till att fota student/bal (så himla kul!) , rolig konversation med Marthina på bussen (hhahaha) och en massa annat! 
 

26 maj 2012

2013-03-25 | 19:30:41
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G ll Foto/Redigering: Jag ll Modell: Hillevi
Liter bilder från favoritfotograferingen förra året.
Går jag bara och räknar ner dagarna till lovet, endast tre dagar kvar!

Bilderna som inte blev som de skulle

2013-03-19 | 19:32:19
Okej, en helt vanlig tisdagskväll som denna satt jag mig och började bläddra igenom mitt arkiv. Jag har hittat så himla många bilder som ser helt mobbade ut men i och med att jag är så snäll så kommer jag inte lägga ut någon av dessa här (varsegod hille) Men iallafall, dessa fyra bilderna... ja de blev inte som de skulle.
Jag har visat andra bilder från samma tillfälle som dessa bilderna är tagna flera gånger. Ja, vi kan väll säga att jag har en tendens att endast lägga upp de bilder som jag tycker är bra, och det är väll inte så konstigt?
Bild 1 Midsommar 2012, det hade regnat och solen kikade fram. Myggorna kikade också fram, eller kikade och kikade snarare attackerad oss.
Bild 2 En glad Felicia försöker ta lite seriösa självporträtt, det slutar alltid med en hög av bilder som liknar denna...
Bild 3 I Båstad, Hille bestämmer sig att hoppa från stenen och ner i vattnet... ja ni ser ju hur det slutade.
Bild 4 Brygghäng i början av sommarlovet, ingen kommentar.
 
Vad som händer i mitt liv annars nu då? 
Jo, längtar ihjäl mig till påsklov, siesta och sommarlov • Slutar halv 2 istället för 3 imorgon • Är ledig på torsdag • Åker på innebandycup i Jönköping i helgen (så satans kuuul!) • Har inte så mycket läxor kvar fram tills påsk nu, skönt • Nej, nu ska jag ut och gå i kylan, vi hörs!

Min alldeles egna "Halv 8 hos mig"

2013-03-14 | 21:08:14
Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.8G + väääldigt högt ISO-tal...
Förra lördagen blev det avklarat, middagen som jag hade drömt två mardrömmar om. haha, och det konstiga var att jag var egentligen inte så nervös men ändå drömde jag mardrömmar om att alla skulle tycka maten var jätteäcklig och ringa och beställa en pizza istället! Men jag klarade mig, efter lite kaos innan.. hade lite problem med efterrätten (geishapannacotta, som tillslut blev himmelsktgod!) och gjorde om den en gång. Tänkte visa bilderna från de andras middagar senare också, hade gärna ätit allas middagar igen mums! haha.
Fredag imorgon (lååång sovmorgon dessutom!), innebandycup i Jönköping nästa helg, påsklov om två veckor, nästan alla prov innan påsklovet är avklarat. Ja, jag mår ganska bra just nu!